Stickere de perete cu cu modele pasari, autocolante pasari, tatuaje de perete cu pasari

magazinul-de-stickere.ro este de vanzare. Interesat?

Ce sunt stickerele de perete?

Stickerele de perete sunt autocolante concepute pentru a fi aplicate pe pereţi. Ele exista într-o gamă largă de dimensiuni, iar magazinul nostru vă oferă posibilitatea de a stabili dumneavoastră dimensiunile, rezultând stickere personalizate. Stickerele de perete pot adera la o multime de suprafete diferite, şi, foarte important, sunt repoziţionabile şi detaşabile. Ele pot fi de la forme geometrice simple la motive florale, pot include stickere cu animale, portrete de personaje celebre, siluete de orase, maşini, etc.
Citeşte mai mult despre stickerele de perete

Care sunt avantajele autocolantelor de perete

De obicei este mai uşor şi mai curat să lipeşti un sticker decorativ decât să pictezi peretele. Posibilitatea de fi mutat este, de asemenea, un avantaj, în cazul în care doriţi să repoziţionaţi autocolantul, ceea ce nu puteaţi face dacă pictaţi peretele. Cu toate acestea, stickerele de perete sunt de obicei mai scumpe decât materialele de bază pentru pictură. Citeşte mai mult despre avantajele autocolantelor de perete

Unde pot fi folosite tatuajele de perete?

Un domeniu în care tatuajele de perete pot fi foarte utile este camera de cămin sau casa/apartament închiriat. Cu un sticker decorativ puteţi schimba aspectul unei camere fără a încălca termenii contractului de închiriere, dezlipind stickerele la sfârşitul perioadei de închiriere. Autocolantele decorative pot fi, de asemenea, utilizate în spaţii cum ar fi birourile. Aplicarea stickerelor de perete vă permite să creaţi o scenă care se schimbă periodic pentru a menţine clienţii interesaţi, iar stickerele de perete pot fi de asemenea folosite pentru a aplica rapid branduri pe pereţi atunci când va mutaţi într-un spaţiu nou.
Citeşte mai mult despre tatuajele de perete

Stickere de perete cu modele pasari. Autocolante de perete cu pasari.

Pasărea este un simbol cu multiple valenţe.

Dar ce este un simbol? Dacă ne amintim filmele western cu cei doi fraţi care, pornind din pădure, o iau pe căi opuse pe drumuri iniţiatice, nu înainte de a rupe în două un băţ urmând ca, peste ani şi ani, să se recunoască repunându-l cap la cap, ei bine, acela este un simbol. O imagine prin care te identifici cu un sens, îţi regăseşti energia pierdută sau îţi construieşti forţe noi.

Să revenim la pasăre! În mitologiile lumii, vechi şi noi, pasărea este suavă dar puternică, este aducătoare de pace, de linişte şi de curaj, speranţă şi vitalitate. Renaşte din propria cenuşă, ţinteşte în zborul ei tot mai sus şi mai drept, este prietenosă, inspiră jocurile copiilor şi acţiunile adulţilor. Să nu uitam nici de păsările apocaliptice ale lui Hitchcock.

Astfel, precum in Vestul îndepărtat, lipind imaginea unei păsări în intimitatea noastră, ne însuşim toate valenţele încântătoarelor păsări. Şi tocmai de aceea gama autocolantelor-pasăre este nesfârşită.    


AcasăAcasă

TOP-RO - Top siteuri din Romania